Marianne Hedelin

Med egen ledarerfarenhet från såväl värdestyrda organisationer som privat näringsliv, drygt tjugofem år som konsult och flera internationella uppdrag bakom sig har Marianne ett brett perspektiv på ledarskapets villkor.
Hon har ett konsultativt förhållningssätt, dvs arbetar interaktivt med kunden i riktning mot utveckling och förändring och har stor vana vid att skräddarsy och genomföra utvecklingsinsatser på företag, alltifrån individuellt chefsstöd till handledning och utbildning för grupper av chefer och personal.

Sedan 1996 driver hon eget företag med inriktning på ledarskap, kommunikation och personlig utveckling. Under 2000-talet har Marianne framförallt arbetat med längre, öppna utvecklingsprogram för erfarna chefer , i samarbete med Gällöfsta i Kungsängen utanför Stockholm. Hon ingår i flera nätverk med seniora konsulter som tillämpar ett processinriktat och konsultativt förhållningssätt.

I Mariannes egen utbildningsbakgrund finns pedagogik, en 4-årig utbildning till organisationskonsult vid Gestaltakademin i Skandinavien samt en ettårig utbildning i familjekonstellationer vid Hellingerinstitutet.

mail; marianne.hedelin@swipnet.se  mobil 070-583-65-83

Ejagåden, Mening i Vision, Dalsebo, Postnummer 577 93 Stad Vena
Mobil 070-593 98 98