Om Eivor

Bakgrund

Eivor Johansson (fd. Kritz), legitimerad sjuksköterska, pedagog  4-år utbildning på Psykosyntes Akademin, KBT-terapeut, steg 1 och steg  2-utbildning till mindfullness lärare, 

Har lång erfarenhet av stress, utmattning, utmattningsdepression, ångest, panikattacker. 

 

Vad påverkar mig?

Psykosyntesen är en fenomenal grund för att arbeta med människor. Det finns en förståelse för den psykologiska dynamiken och hur vi formas av våra erfarenheter både som små barn och senare i livet. Det finns också en existentiell grund att möta andra från. Vi är alla själar som ska utvecklas när vi hamnar i kriser eller problem och ser med det som utgångspunkt kan vi skapa mening i det som sker i våra liv.

Jag har träffat så många individer som har utvecklats till sin potential och känt livsglädjen ända in  i själen där de fått tillgång till sin kraft, visdom, kärlek och frihet och gjort nya livsval - allt detta finns i var och en av oss.

Jag tror på den inre utvecklingen och människans potential, på kärlekens helande kraft och på att vi innerst inne i ”själen” är gjorda för att älska varandra och planeten. Vi lever i en kaotisk värld med många omvälvande händelser - men samtidigt finns starka energier för inre utveckling och möjlighet att skapa balans så att vi inte behöver påverkas av negativa energier.

 

 

 

 

 

 

Läs mer om Minfullnesscenter här.

Ejagåden, Mening i Vision, Dalsebo, Postnummer 577 93 Stad Vena
Mobil 070-593 98 98