Praktiska fakta

VAD är Ejagården? 

Ejagården är en medveten motpol till omvärldens högt ställda krav och snabba tempo. I rofylld miljö kan du utveckla din inre potential genom att stanna upp, sakta ner och starta om. Med erfarenhet, professionalism och tydliga mål möter vi dig där just du befinner dig nu. Men du måste våga stanna upp för att kunna lyssna, lära och gå vidare. På en väldokumenterad plattform av erfarenhet, kunskap och kompetens finns professionella medarbetare vid din sida.

VAD erbjuder Ejagården? 

Ejagården erbjuder en helhetslösning för kombinationen av hälsa och välmående, tillväxt, utveckling och lönsamhet. På den anrika gården med dess vackra omgivningar och avslappnande miljö finns 5 personligt inredda dubbelrum med charm och komfort. Perfekt för såväl enskilda individer som grupper, företagsledning och styrelser. Du väljer själv om du vill ha hel- eller halvpension, konferensservice och skräddarsydda aktiviteter. På många sätt är vi flexibla, men när det handlar om kvalitet finns inga kompromisser.

Läs mer om hur vi arbetar och vilka specialistkompetenser som finns att tillgår för att kropp och själ, individ och verksamhet ska utvecklas och må bra.

VEM vänder vi oss till? 

Ejagården vänder sig till alla som behöver ta en paus från livspusslet, vardagens situationer, arbetsplatsens problem, datorer, city, stress och buller och/eller utifrån remiss av läkare för att få relevant behandling : förebyggande depressions-ångest behandling MBCT , Compassionfokuserad terapi CFT, Kognitiv beteende terapi KBT, psykosyntes och mindfulness

För organisationer, föreningar, privata företag och offentliga instanser har vi speciella lösningar.

HUR arbetar vi?

Erfarenheterna visar tydligt att alla enskilda samtal får bäst effekt och snabbast resultat när de kombineras med en vistelse på Ejagården. Smidiga paketlösningar som avlastar och befriar dig från vardagens ok, och ger dig möjlighet att kravlöst bara vara. 

I en positiv, avslappnad och naturskön miljö får du tydlig vägledning och handfasta verktyg för både kropp och själ. Tillsammans bygger vi grunderna för ett långsiktigt välmående där du har makten, möjlighet och potentialen att bli precis det du önskar, vill och drömmer om.

VAR ligger Ejagården?

Ejagården ligger naturskönt belägen i den lilla byn Dalsebo som välkomnar dig med en lugn och omfamnande atmosfär. Små skogsvägar och enskilda stigar är perfekta för promenad och cykling. Insjöarna runt byn passar lika bra för morgondoppet som en rofylld stund med spö och lina. Ibland nappar det, ibland inte – men oavsett fiskelycka får själen en riktig balsamkur. Byn har också en badplats där du har möjlighet att njuta av en vedeldad bastu. Du hittar Ejagården några mil från Vimmerby och Oskarshamn.

Kalender | Aktuellt

v mån tis ons tor fre lör sön
februari 2019
5 28 29 30 31 1 2 3
6 4 5 6 7 8 9 10
7 11 12 13 14 15 16 17
8 18 19 20 21 22 23 24
9 25 26 27 28 1 2 3

Ejagåden, Mening i Vision, Dalsebo, Postnummer 577 93 Stad Vena
Mobil 070-593 98 98