Bastun

Medarbetare

Resultat, effekt och professionalism Eivor Johansson – din kvalitetsgarant Med en mångsidig erfarenhet från organisationer, företag och föreningar, såväl inom privat som offentlig sektor, har jag genom åren utarbetat en fungerande metodik och ett holistiskt förhållningssätt till kropp och själ. Ingenting lämnas åt slumpen, ingenting sker av sig själv. 

Stanna upp, sakta ner och starta om kräver kunskap, erfarenhet och stor flexibilitet. Men när det handlar om kvalitet och resultat finns inga kompromisser. Med ett akademiskt förhållningssätt, en strukturerad arbetsgång, tydlig målbild och ett varmt hjärta förenar jag det bästa av alla principer. 

Vilken nytta har du av det?

Jo, kombinationen av psykoterapeutisk skolning, psykosyntes, KBT, MBRS och SCARF samt kompletterande kurser inom gestaltterapi, konflikthantering och mindfulness lägger grunden för professionella lösningar. Alla skräddarsydda för varje individ och situation. Ingen människa är den andra lik, men alla människor har samma värde, potential och inneboende kraft. 

Jag drivs av övertygelsen och tilltron till människans förmåga att utvecklas. På en dokumenterad plattform av formell kompetens adderar jag konkreta verktyg och tydlig handledning som tar tillvara min 20-åriga erfarenhet. Det är några av orsakerna till de goda resultat jag uppnår i arbetet med mina klienter.

Människans inneboende styrka

Min filosofi är att se möjligheter även i svårigheter. Och min inre övertygelse är att alla har en grundläggande drivkraft mot helande och växt. Men ibland behöver man som människa lite hjälp på vägen. Därför finns jag för dig med målet att kunskap, verksamhet och människor ska växa. 

Vår ryggsäck och vår potential är intimt förknippade med varandra. Ibland så nära sammanflätade att det krävs en utomståendes professionella blick för att hitta beröringspunkterna, särskilja dem och därefter förändra invanda mönster. De perioder i livet som är svårast är också de perioder som vi kan växa allra mest. Jag vet av egen erfarenhet vad professionellt stöd betyder för framgång. Mitt sökande i livet har, precis som hos alla andra, varit fyllt av snåriga vägar. Men mitt hjärta, min längtan och drivkraften har alltid funnits att ständigt utvecklas mot mitt djupaste syfte. Ensam är inte stark. Tillsammans kommer vi dubbelt så långt. Min vardag, mitt arbete är till för att hela du ska må bra.

Stanna upp, sakta ner, starta om. Ejagården väntar på dig.

 

                        


Eivor Johansson
Ejagården Dalsebo | 577 93 Vena
0495-640 40 | 070-593 98 98
info@ejagarden.com
STANNA UPP | SAKTA NER | STARTA OM

Kalender | Aktuellt

v mån tis ons tor fre lör sön
januari 2019
1 31 1 2 3 4 5 6
2 7 8 9 10 11 12 13
3 14 15 16 17 18 19 20
4 21 22 23 24 25 26 27
5 28 29 30 31 1 2 3

Ejagåden, Mening i Vision, Dalsebo, Postnummer 577 93 Stad Vena
Mobil 070-593 98 98