Sol

Deltagaromdömen

Depressionsbehandling och  förebyggande behandling i grupp Mindfulnessbaserad kognitiv terapi (MBCT)

-För mig har den här behandlingen varit precis vad jag behövde nu och här. Jag hade kommit till en punkt i mitt liv där jag kände att nu får det vara bra Det här fungerar inte längre. Det var 3:e gången som jag jobbade för mycket och blev sjukskriven.  Denna behandling har gett mig handfasta hjälpmedel i form av meditation och vägledning i att hjälpa mig själv.  

- Det  har varit fantastiskt innehåll, utformning och utförande. Så otroligt relevant hela tiden och det fungerar. Har varit sjukskriven under hela behandlingen vilket har varit väldigt skönt. Var lite rädd för grupp-upplägget, men det har varit mycket givande och en fantastisk upplevelse-mycket bättre än om jag gått i enskild terapi tror jag.

- Behandlingen har fått mig att förstå vad jag gör mot mig själv och att det är därför kroppen har reagerat som den gjort. De olika övningarna som jag har fått har hjälpt mig att bli lugnare och bekanta mig med mitt jag. Har accepterat att jag ska ta det lugnare och märker att jag mår mycket bättre. Att genomföra behandlingen i grupp var jag litet orolig för men det har varit över förväntan, en kanongrupp. Rekommenderar denna behandling starkt, alla borde lära känna sig själva och förstå varför man reagerar på ett speciellt sätt.

- Behandlingen har gett mig så fina redskap att kunna ta tag och bryta mina mönster. Jag har fått insikt i vad som får mig att må dåligt. Det jag trodde var problemen var inte så stora problem. Istället har så har jag insett att mitt förhållande får mig att må dåligt. Jag vet hur jag skall går vidare med mig själv nu.

- Det har varit viktigt för jag kände att jag var på väg nedåt i mitt mående och nu känner jag att det är okey på flera sätt. Jag är okey som människa, det är okey att må dåligt ibland, det är okey att säga vad man tycker / säga ifrån, Jag är okey jag behöver inte vara perfekt. Jag ser ljusare på min tillvaro Jag vet bättre hur jag skall ta hand om mig själv.

- Att lyssna av min kropp och känna hur jag mår och varför.

Kalender | Aktuellt

v mån tis ons tor fre lör sön
oktober 2019
40 30 1 2 3 4 5 6
41 7 8 9 10 11 12 13
42 14 15 16 17 18 19 20
43 21 22 23 24 25 26 27
44 28 29 30 31 1 2 3

Ejagåden, Mening i Vision, Dalsebo, Postnummer 577 93 Stad Vena
Mobil 070-593 98 98